Ryhmät & tilaisuudet

Fabriken on lounas- ja tilausravintola, ja palvelemme ryhmiä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Meillä voit järjestää perhejuhlia, häitä, kokouksia ja erilaisia tilaisuuksia mukaan lukien maistuvat matkailijoiden lounaat. 

Porvoon Taidehallin avoimet näyttelyt sijaitsevat aivan ravintolan läheisyydessä, samoin kuin Taidetehtaan myymälät sekä elokuvateatteri BioRex

Ruokailu ryhmälle

Ravintola Fabriken tarjoaa mukavan tauko- ja ruokapaikan ryhmämatkailijoille. Ruokailu on helppoa ja nopeaa maittavasta noutopöydästä, josta löytyy runsaasti raikkaita salaatteja, aina kaksi lämminruokavaihtoehtoa sekä jälkiruoka, kahvi ja tee. Ryhmien ruokailu on hyvä varata etukäteen. Myös kabinetti on varattavissa max 40 hengelle.  

Ryhmämatkailijat pääsevät helposti linja-autolla lähelle ovea ja Taidetehtaalla on erinomaiset parkkitilat myös busseille. Kahden tunnin ilmainen pysäköinti. Ravintolaamme on esteetön kulku.

  • Kun ryhmäkoko on vähintään 20 henkilöä, matkanjohtajan ja kuljettajan ruoat ovat ilmaisia 
  • Etu edellyttää ennakkovarausta ja yhteismaksua tai -laskutusta  

 

Yksityistilaisuus

Ravintolasalimme voi varata yksityistilaisuuksia, kuten häitä, pikkujouluja, yritys- ja yksityisjuhlia varten. Ravintolaan mahtuu jopa 200 henkilöä ja meillä on anniskeluoikeudet.  Kesäaikaan vieraillamme on käytössä myös 40-paikkainen terassi.

Henkilökuntamme kattaa pöydät ja valmistelee tilan sovitun mukaisesti, ruoka- ja juomatarjoilut suunnitellaan yhdessä etukäteen, äänentoistolaitteisto puheiden pitoa ja oman musiikin toistamista varten löytyy valmiina, ja loppusiivouksestakaan ei tarvitse huolehtia. 

Fabrikenissa juhla voi kestää enintään klo 01.30 saakka. Tilaisuuden kokonaiskesto sovitaan tapauskohtaisesti. Tilavuokraa emme erikseen peri, joten kustannukset muodostuvat juhlan tarjoiluista, sekä tarvittaessa erilaisten lisäpalveluiden esim. pöytäliinojen ja lisäsomisteiden vuokrasta. Käytössämme yksityistilaisuuksissa on minimimyynti, joka riippuu tilaisuuden ajankohdasta. 

Taidetehtaalta löydät myös viihtyisät kokoustilat ja tapahtumasalit suuremmille tapahtumille. Toimitamme tarjoilut myös kokoustiloihin ja huolehdimme tapahtumien ruoka- ja juomatarjoilusta.  

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous myyntipalvelustamme:

Myyntipalvelumme on avoinna arkisin klo 9-16.

myynti@nordicravintolat.fi
puh. 0103228142

 

Yksityis- ja yritystilaisuudet kaikenkokoisille ryhmille Porvoossa.

Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo

Puh. 010 3228 143

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai 11:00  - 14:00
Lauantai - Sunnuntai Suljettu

 

Fabriken on yllä olevien aikojen lisäksi avoinna Taidetehtaan tapahtumailtoina.

Kulissien takana

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa ja pysyt ajantasalla uusimmista asioista!