Ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset

Tällä sivulla kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista ravintolassamme ja Taidetehtaalla Porvoossa.

Fabriken suljettu kesällä 1.7. alkaen

Fabriken on suljettu kesällä 1.7. alkaen. Isommat ryhmät voivat tiedustella ryhmäruokailuja sähköpostitse myynti@nordicravintolat.fi. Avaamme lounaat jälleen elokuussa, tarkempi avauspäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Aurinkoista kesää!

Porvoon Kesäteatterin esitykset Fabrikenissa 23.7.-4.8.2024

Porvoon Kesäteatterin kesäteatteriesitykset Porvoon Taidetehtaan Ravintola Fabrikenissa 23.7. – 4.8.2024 Musiikillinen kulissikomedia OHJELMATOIMISTO NAURATTAVA AVIOLIITTO. VÄLIAIKATARJOILUT: Esitysten väliajalla Ravintola Fabrikenista ostettavissa pientä makeaa ja suolaista sekä juomia. Ryhmät voivat tehdä myös ennakkotilauksia myynti@nordicravintolat.fi

Avioliittoa 45 vuotta ja yhteinen työpaikka 35 vuotta. Mitä siitä tulee? Siitä tulee Ohjelmatoimisto Naurattava Avioliitto, avoinna 24/7. Niin kotona kuin töissä on aina ollut muutama perusperiaate: jokaisen menestyvän miehen takana on ulko-ovi ja kotona herra on hellan ja hellan välissä. Nälkää ei ole nähty ja töitä on riittänyt niin, että ohejelmatoimiston ”tallissa” on huikea joukko maailman ja Suomen huippuja, presidenttejä, artisteja, poliitikkoja, imitaattoreita, näyttelijöitä sekä liuta julkkiksia. Vaikka ovesta tupsahteleekin pressoja Trump, Tartsi tai Sauli ja kuuluisia laulajia, niin päivittäin myös uudet, mahdolliset tulokkaat käyvät esittämässä taitojaan.

Nyt on aika kurkistaa kulissien taakse, ohjelmatoimiston avioliitto- ja työsuhdearkeen NAURAEN.

Näyttämöllä: Juha Laitila, Satu Laitila

Vierailijat: Pepe Johansson, Teleks-yhtyeestä ti 23.7.2024 ensi-illassa, Leif Kiviharju ja Seppo ”Suntsi” Järvinen, The First-yhtyeen Duo, pe 26.7., la 27.7., pe 2.8., su 4.8.2024, Aki Samuli, tangokuningas Aki Samulin Pauloissa-kiertueelta, su 28.7.2024, Päivi Mäkinen, näyttelijä, ohjaaja, la 3.8.2024.

ESITYSAJAT: ensi-ilta ti 23.07.2024 KLO 19 / pe 26.7. / la 27.7. / su 28.7. / pe 2.8. / la 3.8. / su 4.8., ti & pe klo 19, la & su klo 15

Esityksen kesto: n, 1,5 h väliajalla, esityksissä ei ole ikärajaa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Erikoisjärjestelyt ja lisätiedot: Satu Laitila, tuottaja, info@porvoonkesateatteri.fi, www.porvoonkesateatteri.fi, puh. 0400 787878

Lue lisää

Askel kohti kestävämpää toimintaa

Pyrimme joka päivä toiminnassamme ekologisuuteen, ja olemme ottaneet jälleen uuden askeleen kohti kestävämpää toimintatapaa ja pienempää hiilijalanjälkeä: Kierrätämme käytetyt paistorasvat biopolttoaineeksi! Tässä meitä auttaa VG Eco Fuel, joka hoitaa keräyksen täysin maksutta ja nappaa samalla matkaan myös kahvinporot, jotka jatkojalostetaan ravinteikkaaksi mullaksi!

Kerätty öljy toimitetaan VG-EcoFuelin omalle biopolttoainetehtaalle Uuteenkaupunkiin, jossa siitä valmistetaan ilmastoystävällistä kierrätyspohjaista biopolttoainetta suomalaisille rahtialuksille.

Fabrikenilla on nyt Tervetuloa pyöräilijä -tunnus!

Tunnus on suunniteltu helpottamaan pyöräilijän elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita: niitä paikkoja ja palveluja, joihin pyöräilijä tietää aina olevansa tervetullut, ja jotka tarjoavat hieman tavallista paremmat palvelut pyörän satulassa seikkailevalle. Toivotamme pyörämatkailijat tervetulleeksi rapaisenakin ja tarjoamme turvallisen pyörän säilytyksen; Taidetehtaan aukiolla pyörän saa lukittua rungosta pyörätelineeseen. Ravintolasta löytyy tarvittaessa pumppu ja perustyökalut sekä paikkaussetti. Pyörämatkailija voi myös ladata meillä sähköpyörän akkunsa, puhelimensa ja GPS-laitteensa.

Lue lisää Welcome Cyclist -tunnuksesta

Porvoon pyöräilykartta

Taidetehtaalla tapahtuu 2024

Tutustu Porvoon Taidetehtaan monipuoliseen tapahtuma- ja keikkakalenteriin www.taidetehdas.fi/tapahtumat 

Keväällä luvassa ainakin konsertteja, klubi-iltoja, stand-upia, viininmaisteluita, lastentapahtumia ja paljon muuta!

Tutustu myös Porvoon Taidehallin kuukausittain vaihtuviin näyttelyihin. Näyttelyihin on vapaa pääsy.

Elokuvateatteri BioRex Porvoo sijaitsee Taidetehtaalla. Elokuvateatterissa järjestetään säännöllisesti myös perheleffapäiviä ja Senioribio-näytöksiä varttuneemmalle yleisölle.

Otamme varauksia lounaalle!

Voit varata pöydän lounaalle alla olevan painikkeen kautta.

 

Varaa pöytä